Waterman: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023

Waterman: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023 Waterman: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023 Waterman: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023

Februari is vaak de maand waarin carnaval wordt gevierd. Mensen zetten een masker op, leven zich uit en vergeten even alle regels. Maar vrolijkheid is soms een masker. Erachter verbergen we misschien onze tranen. Tegelijkertijd helpt lachen om verdriet te verzachten. Dat thema – lachen door je tranen heen – past bij de planeet Mercurius, die vanaf 11 februari in Waterman staat.

Maandhoroscoop februari 2023: Waterman

Februari is al een fijne maand voor Waterman, maar vanaf 11 februari wordt het extra prettig omdat Mercurius meedoet. Dat geeft jou volop gelegenheid om de clown uit te hangen, maar het helpt jou ook om de woorden te vinden die anderen raken, waarmee je echt een verbinding tot stand brengt met je partner of met vrienden en familie. Dat is natuurlijk ook wat je het liefste wilt, maar soms lukt het je niet om gevoel in je woorden te leggen. Dan blijf je steken in de rol van adviseur of buitenstaander, omdat je probeert een situatie kalm en volwassen te benaderen. En dat terwijl het van binnen juist kan kolken van de emoties! Anderen begrijpen dat niet altijd. Ze denken misschien dat je ‘koel’ bent. Dankzij Mercurius kun je dat uiterlijke en innerlijke stuk van jezelf met elkaar verbinden, waardoor je meer in balans komt.

Misschien vat je dit wel op als een aanmoediging om te gaan daten. Doen! Met deze mindset ben je voor een potentiële partner toegankelijker dan normaal. Laat Mercurius maar fijn zijn toverwerk doen, dan geniet jij ondertussen van de aandacht en bewondering van een ander.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou