Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor januari 2023

Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor januari 2023 Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor januari 2023 Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor januari 2023

Je kunt de klok erop gelijkzetten: in de maand van het gedisciplineerde teken Steenbok gaan we minder drinken, nemen we ons voor om te stoppen met roken, meer te bewegen en gezonder te eten. Vaak zijn die goede voornemens tegen het einde van de maand januari weer vergeten. Dat komt omdat het teken Waterman het dan weer overneemt. Dit teken heeft maling aan discipline, waardoor de meeste goede voornemens sneuvelen. Daarom staat deze maand de kracht van Saturnus centraal in de horoscoop, en gaan we dieper in op de vraag hoe we deze kunnen gebruiken om van goede voornemens vaste gewoontes te maken.

Maandhoroscoop januari 2023: Leeuw

Leeuw heeft van nature een zwak voor alle vormen van genot. Door je positieve mindset raak je misschien niet zo snel verslaafd aan een slechte gewoonte, maar je kunt wel bingen op wat dan ook. Misschien wil je daar graag vanaf, zo lang het maar niet betekent dat het leven saai wordt of minder glamoureus. Voor feestjes maak jij namelijk altijd een uitzondering. Maak een gedegen plan voor de feestjes van de komende tijd. The show must go on!

Zorg van tevoren voor een volle buik, vraag de gastheer- of vrouw of er feestelijke alcoholvrije drankjes zijn of bied aan die zelf mee te nemen. Organiseer zelf een feest: dansen op blote voeten bijvoorbeeld.

Saturnus in Waterman stuurt jou kracht en helpt je om je rug recht te houden als de verleidingen voorbij komen. Maar er komt een moment dat Saturnus je met rust laat en dan is het fijn als je iets hebt geleerd van je ervaringen. Zodat je in de toekomst vaker ‘ja’ zegt tegen al het goede en makkelijker ‘nee’ zegt tegen de zaken waarvan je minder of niets meer in je leven wilt.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Jaarhoroscoop 2023 Leeuw: dit staat je te wachten
Jaarhoroscoop 2023 Leeuw: dit staat je te wachten