Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023

In de maand van het kwetsbare teken Kreeft staan emoties centraal. Kreeft is ook het teken van de oermoeders, van vrouwen die een lichtend en spiritueel voorbeeld voor ons zijn.

Maandhoroscoop juli 2023: Boogschutter

Vreugde en enthousiasme zijn het geboorterecht van de echte Boogschutter. Zodra Boogschutter bevlogen raakt door een droom, een ideaal, een gedachte waarin hij gelooft, wordt hij daar zelf zo blij van, dat hij niets liever wil dan dit gelukzalige gevoel met anderen delen. Daarom kunnen Boogschutters zo vasthoudend zijn als ze hun ideeën aan anderen proberen over te brengen. Er zitten alleen maar goede bedoelingen achter. Soms haken anderen toch af, en dan kan Boogschutter terecht komen bij gevoelens van teleurstelling en zelfs depressie. Ja, de vrolijkste van de sterrenbeelden kan bij vlagen ontzettend depressief zijn omdat anderen niet geloven in de betere wereld die Boogschutter voor zich ziet.

Toch kan vanuit die sombere gevoelens ook iets goeds ontstaan: het kan Boogschutter helpen om wat realistischer te zijn en zijn verwachtingen bij te stellen. Misschien om een plan te maken met haalbare stappen? What goes up, must come down. 1, 28 en 29 juli reist de maan door het teken Boogschutter. Dan kun je voelen hoe sterk het verlangen is om je droom of ideaal na te jagen. Probeer die kracht om te zetten in woord en daad en houd je verwachtingen in toom.

Inspirerende vrouwen met het sterrenbeeld Boogschutter:

Tina Turner (26 november 1939) – zangeres en boeddhist

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent