Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023

In de maand van het kwetsbare teken Kreeft staan emoties centraal. Kreeft is ook het teken van de oermoeders, van vrouwen die een lichtend en spiritueel voorbeeld voor ons zijn.

Maandhoroscoop juli 2023: Kreeft

Een van de krachtigste emoties die Kreeft kan ervaren, is die van verdriet. Kreeft is zich meer dan andere tekens bewust van de tijdelijkheid van ons bestaan. Dat gaat gepaard met een gevoel van een onzichtbaar maar altijd aanwezig lijden, ook als Kreeft vrolijk is en grapjes maakt. Kreeft beseft dat we alles wat er nu is zullen verliezen. Of dat nu gaat om mensen of dierbare momenten, wat het ene moment is, zal er het andere moment niet meer zijn. Kreeft probeert natuurlijk om zich daartegen te verzetten. Dan blijft ze hardnekkig vasthouden aan het verleden, een oude liefde of spulletjes met een sentimentele waarde, of ze verliest zich in romantische fantasieën.

Maar Kreeft is op haar sterkst als ze haar verdriet weet om te buigen tot empathie. Als ze zich weet te verbinden met het lijden en verdriet van anderen. Dan is ze een oermoeder die voor anderen klaarstaat. Die kinderen of dakloze dieren een warm thuis geeft. Op 16 en 17 juli is die kracht in jou maximaal aanwezig. Dan staat de maan in Kreeft en ben jij een veilige, emotionele haven voor anderen in nood.

Inspirerende vrouwen met het sterrenbeeld Kreeft:

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok
  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen
  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

Elizabeth Gilbert (18 juli 1969) – schrijfster van onder andere Eat Pray Love

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent