Maagd, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023

Maagd, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023

In de maand van het kwetsbare teken Kreeft staan emoties centraal. Kreeft is ook het teken van de oermoeders, van vrouwen die een lichtend en spiritueel voorbeeld voor ons zijn.

Maandhoroscoop juli 2023: Maagd

Het perfectionisme van Maagd heeft een keerzijde. Dit teken kan een enorme schaamte voelen als blijkt dat ze een foutje of vergissing heeft gemaakt. Een smetje op een dure blouse voelt voor Maagd als het einde van de wereld, als een groots en meeslepend falen. Ze had toch alles gepland, voorbereid en drie keer nagekeken? Ook als het over minder futiele zaken gaat die misgaan, zoals een liefdesrelatie of een carrièresprong, voelt Maagd die schaamte. Daarom kan Maagd er een enorm issue van maken hoe en waarom het misging. Of ze probeert koste wat het kost geheim te houden wat er is gebeurd. Tot ze beseft dat haar kracht schuilt in humor en zelfspot. Niets is zo bevrijdend als samen met anderen lachen over je blunders. Dit is de reden dat Maagd een van de grappige, humoristische tekens kan zijn. Ze heeft een feilloos gevoel voor wat gênant en ongemakkelijk is en weet daar als geen ander de draak mee te steken. Op 21 en 22 juli krijg je daar een uitgelezen kans voor, als de maan het teken Maagd bezoekt.

Inspirerende vrouwen met het sterrenbeeld Maagd:

Maria Montessori (31 augustus 1870) – ontwikkelde een nieuw soort basisonderwijs

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent