Ram, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023

Ram, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023 Ram, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023 Ram, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023

In de maand van het kwetsbare teken Kreeft staan emoties centraal. Kreeft is ook het teken van de oermoeders, van vrouwen die een lichtend en spiritueel voorbeeld voor ons zijn.

Maandhoroscoop juli 2023: Ram

De basisemotie van het teken Ram is boosheid. Misschien denk je nu meteen: ‘dat klinkt niet zo positief’, maar boosheid die een richting heeft, een pad volgt, kan bergen verzetten. Het is pas lastig als die boosheid zich naar binnen keert waardoor je niet goed voor jezelf zorgt. Of als boosheid het gevolg is van kortsluiting op het moment dat iemand je pijn doet. Dan kan de woede die je voelt jou overnemen, waardoor je de controle verliest, dingen (en relaties) kapot maakt, zoals een glas dat je tegen een muur smijt. Uiteindelijk is het glas kapot en je punt is niet gemaakt.

Maar wat is het fantastisch als jij je woede weet om te buigen tot pure kracht, gedrevenheid, een rechtvaardige strijd. Tot de moed om anderen te beschermen, te verdedigen, als advocaat van dieren of mensen die niet sterk genoeg zijn om voor zichzelf op te komen. Vooral op 9 en 10 juli als de maan in Ram staat, kun jij contact maken met die innerlijke power. Dan zou jij je met hart en ziel kunnen verbinden aan een hoger doel waarmee jij de wereld een stukje mooier en eerlijker kunt maken.

Inspirerende vrouwen met het sterrenbeeld Ram:

Maya Angelou (4 april 1928) – dichteres en voorvechtster van zwarte burgerrechten

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent