Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023

In de maand van het kwetsbare teken Kreeft staan emoties centraal. Kreeft is ook het teken van de oermoeders, van vrouwen die een lichtend en spiritueel voorbeeld voor ons zijn.

Maandhoroscoop juli 2023: Tweelingen

Als Tweelingen emotioneel wordt, gaat hij nadenken en redeneren. Zo probeert hij vat te krijgen op wat zich diep van binnen afspeelt. Daarom is het niet makkelijk om één belangrijkste emotie te noemen die bij Tweelingen hoort. Tenzij je ‘afstandelijkheid’ een emotie zou kunnen noemen, maar dat is eerder een niet-emotie. Afstandelijkheid ontstaat omdat Tweelingen bij het voelen van emoties meteen op zoek gaan naar woorden om te begrijpen wat er aan de hand is. Dan glippen de emoties als zand door hun vingers en verliezen ze de connectie met zichzelf én die met anderen. En dat terwijl ze juist zo ontzettend naar die connectie verlangen. Dat is de eeuwige tweestrijd van Tweelingen.

Toch schuilt er in die afstandelijkheid ook een kracht. Als Tweelingen iets onderzoekt, zal hij altijd zo objectief mogelijk blijven. Tweelingen bekijkt ieder verhaal van twee kanten, waardoor een ander niet bang hoeft te zijn voor een oordeel. Daarom kan dit teken een uitstekende teacher of adviseur zijn. Op 13, 14 en 15 juli staat de maan in het teken Tweelingen. Deze dagen zijn perfect om deze kracht in te zetten. Je kunt dan met je scherpe geest anderen helpen door met ze te praten.

Inspirerende vrouwen met het sterrenbeeld Tweelingen:

Stevie Nicks (26 mei 1948) – maakte ruimte voor vrouwen in de mannelijke (rock)muziekwereld

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent