Stier, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

Stier, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Stier, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Stier, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

In de zomermaand juni bevindt de zon zich in Tweelingen. Halverwege juni komt daar Mercurius bij, de planeet die hoort bij Tweelingen. Dat legt de focus op het voeren van een goed gesprek, en op echt contact maken. Het contact met anderen leidt tot nieuwe mogelijkheden en ideeën. Misschien openen zich wegen die jij nog niet eerder zag. Dat brengt voor ieder sterrenbeeld unieke inzichten met zich mee.

Maandhoroscoop juni 2022: Stier

Als de zon in Tweelingen staat, richt ze haar stralen op jouw gevoel van eigenwaarde. Dat is voor Stier een zeer gevoelig punt. Stieren die zich onwaardig, nutteloos of onbelangrijk voelen, kunnen dat gaan compenseren door extreem veel waarde te hechten aan spullen. Dan doen ze hun best om heel rijk te worden of een verzameling kunst of antiek aan te leggen. Een gebrek aan eigenwaarde kan zich ook manifesteren als eetlust, waardoor het gewicht van de Stier toeneemt. Beide compensaties doen geen recht aan de ware en diepe behoefte om te voelen dat je waardevol bent zoals je bent.

De zon kan je in juni helpen om dichter bij dat gevoel te komen. Hij brengt helderheid en werpt licht op deze kwetsbare plek van jou. Dat kan even voelen alsof je wordt blootgesteld aan fel licht nadat je uren in het donker hebt doorgebracht: je moet even met je ogen knipperen omdat ze pijn lijken te doen, maar dan zie je om je heen een nieuwe, mooie werkelijkheid waarin jij het stralende middelpunt bent. Mercurius geeft je het vermogen om duidelijk te maken dat je goud waard bent. Je wacht er niet langer op totdat anderen je eigenwaarde bevestigen. Integendeel, je kunt hen juist goed uitleggen wat jij waard bent.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022
Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022