Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

In de zomermaand juni bevindt de zon zich in Tweelingen. Halverwege juni komt daar Mercurius bij, de planeet die hoort bij Tweelingen. Dat legt de focus op het voeren van een goed gesprek, en op echt contact maken. Het contact met anderen leidt tot nieuwe mogelijkheden en ideeën. Misschien openen zich wegen die jij nog niet eerder zag. Dat brengt voor ieder sterrenbeeld unieke inzichten met zich mee.

Maandhoroscoop juni 2022: Vissen

Vissen is het teken dat over de wereld zwerft, dat zich overal thuisvoelt waar hij de slaapzak uitrolt. Maar ook Vissen moet erkennen dat er plaatsen zijn waarmee een sterke band wordt gevoeld. Speciale stukjes aarde die voelen als het vader- of misschien moederland. Waar de aarde warmer voelt dan op andere plekken. In juni kan de zon je helpen om je meer bewust te worden van de behoefte aan zo’n veilige, heilige plek. Mercurius kan je helpen om de weg te vinden naar die plek en fungeert als routekaart die je voert naar een gevoel van thuis.

Misschien levert dit wat innerlijke strijd op, alsof je een nederlaag moet incasseren, bijvoorbeeld omdat je het niet ‘groots’ of ‘werelds’ vindt om je aan een plek te binden. Maar denk ook eens aan de mooie kanten van het thuiskomen op een vaste plek. Hoe fijn het kan zijn om je te verbinden met een dorp, een land en met de mensen die daar wonen? Dat vraagt om verdieping on plaats van verbreding. En hoewel je van nature eerder zult kiezen voor verbreding van je mogelijkheden, kan het goed zijn om je nu open te stellen voor verdieping. Dan kom je uit bij een oermenselijke behoefte: het verlangen je te hechten.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Test: wat zegt jouw Marsteken over jouw seksleven?
Test: wat zegt jouw Marsteken over jouw seksleven?