Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

In juni staat de zon het grootste deel van de tijd (tot en met 21 juni) in het teken Tweelingen. Net als Tweelingen is juni een vrolijke en zonnige maand. Waar wordt jouw sterrenbeeld blij van deze maand? En wat is de rol van geluksplaneet Jupiter?

Maandhoroscoop juni 2023: Boogschutter

Als Boogschutter geniet je enorm van het gevoel dat je wereld groter wordt. Dat je nieuwe dingen leert, kennis maakt met verre culturen of een nieuwe levensfilosofie waarbij het lijkt alsof alles wat je innerlijk altijd al hebt gevoeld of geweten, opeens op zijn plaats valt. Dat kun je ervaren door te reizen, maar net zo goed kan de wijsheid thuis tot je komen door het doen van een studie of het zien van een prachtige documentaire. Omdat Jupiter in Stier staat, zul je wat minder de neiging hebben om het ver van huis te zoeken. Je bent wat honkvaster en je zoekt de wijsheid van de natuur, van de kleine werelden om je heen, bijvoorbeeld die van planten, insecten of kleine dieren. Het kan je enorm gelukkig maken om door het plantenrijk te dwalen en te ontdekken hoe elk levend wezen zijn eigen wijsheid heeft, waarmee het perfect geschikt is om te overleven in zijn kleine niche in de natuurlijke omgeving. Het is misschien geen wijsheid van woorden, maar wel een die jou tot nieuwe inzichten inspireert. Anderen begrijpen misschien niet meteen dat dit voor jou betekent dat je geluk ervaart, maar op enig moment ontmoet je vast een gelijkgestemde ziel met wie je heerlijk eindeloos kunt filosoferen over kruiden of aardwormen. 

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten