Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

In juni staat de zon het grootste deel van de tijd (tot en met 21 juni) in het teken Tweelingen. Net als Tweelingen is juni een vrolijke en zonnige maand. Waar wordt jouw sterrenbeeld blij van deze maand? En wat is de rol van geluksplaneet Jupiter?

Maandhoroscoop juni 2023: Kreeft

Het grote levensgeluk van Kreeft schuilt in het samenzijn met familie, het vieren en voelen van de bloedband. Liefst met z’n allen in een groot landhuis, met lange gedekte tafels in de tuin, zoals in een Italiaanse film. Met Jupiter in Stier gaan die gedekte tafels er zeker komen. Misschien is er zelfs wel een bruiloft of een ander groot familiefeest om deze junimaand kleur te geven.

Maar Jupiter in Stier wil ook je aandacht vragen voor de vriendschap, voor het gevoel dat sommige vrienden zo dierbaar zijn, dat ze zo dichtbij je staan, dat het voelt alsof ze familie van je zijn geworden. Je zou deze maand erg gelukkig kunnen worden van het gevoel dat die family of friends als een veilige muur om je heen staat, die je steunt bij alles wat er op je pad komt. Je kunt je koesteren in het heerlijke gevoel dat er onvoorwaardelijk van je wordt gehouden. Kortom: een maand om de liefde met vrienden en familie te vieren. En misschien brengt Jupiter ook nog een nieuw persoon op je pad, waarmee je onmiddellijk die bijzondere connectie voelt. Een persoon die perfect in je leven past en die voelt als een groot geschenk.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten