Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

In juni staat de zon het grootste deel van de tijd (tot en met 21 juni) in het teken Tweelingen. Net als Tweelingen is juni een vrolijke en zonnige maand. Waar wordt jouw sterrenbeeld blij van deze maand? En wat is de rol van geluksplaneet Jupiter?

Maandhoroscoop juni 2023: Leeuw

Het grote vreugdevuur wordt in Leeuw vooral ontstoken als hij of zij creatief kan zijn en iets op de wereld kan zetten wat helemaal zelf bedacht en/of gemaakt is. Puur plezier in werk of iets anders waarbij je voelt dat je in flow raakt. Een hobby, kunst, werken met kinderen; je kunt er helemaal jezelf in kwijt. Wat is het dan fijn als Jupiter in Stier je helpt om een project waaraan je zoveel van jezelf hebt gegeven, waarin je zoveel liefde hebt gestopt, voor het voetlicht te dragen. Zodat je gezien wordt en erkenning krijgt. Is dat geen prachtig vooruitzicht? Natuurlijk moet je zelf enige moeite doen om het voor elkaar te krijgen, maar op enig moment zou je weleens het gevoel kunnen krijgen dat je gedragen wordt, geholpen, dat het bijna vanzelf lijkt te gaan. Dat is meestal het geval als je gehoor hebt gegeven aan de lokroep van je ware bestemming, als het echt de bedoeling is dat iets tot stand komt. Natuurlijk moeten we soms vechten voor wat we echt willen, maar minstens zo vaak lijkt het alsof het universum de krachten bundelt om je te helpen. En zo’n periode breekt aan in juni.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten