Maagd, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

Maagd, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

In juni staat de zon het grootste deel van de tijd (tot en met 21 juni) in het teken Tweelingen. Net als Tweelingen is juni een vrolijke en zonnige maand. Waar wordt jouw sterrenbeeld blij van deze maand? En wat is de rol van geluksplaneet Jupiter?

Maandhoroscoop juni 2023: Maagd

Maagd kan in stilte genieten als z’n product vlijt en ijver perfect is. Als een project, kledingstuk of ander voorwerp tot in de puntjes klopt en met zijn of haar eigen handen of geest tot stand is gebracht. Dat is subtiel en teer geluk, maar daarom niet minder waardevol dan groots en meeslepend geluk. Integendeel.

Alleen de Maagd zelf begrijpt misschien waarom verfijning en perfectie zo belangrijk kunnen zijn. Het genot om te zien of te voelen dat elk onderdeeltje van het geheel op zijn plaats zit. Met Jupiter in Stier word je enorm geholpen om dit geluk te ervaren én om het te delen met anderen. Je harde werken wordt gezien of zelfs beloond. Misschien zit er aan dat gezien worden zelfs een internationaal aspect. Of iets dat te maken heeft met studie, een diploma, een examen dat je cum laude haalt. Hoe dan ook komt het kleine dat je koestert samen met iets dat groots is. Je mag trots zijn omdat je dit zelf voor elkaar hebt gekregen. Maar er zit ook een engeltje op je schouder dat stiekem heeft meegekeken en dat heeft gezien dat het goed is. 

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten