Ram, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

Ram, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Ram, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Ram, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

In juni staat de zon het grootste deel van de tijd (tot en met 21 juni) in het teken Tweelingen. Net als Tweelingen is juni een vrolijke en zonnige maand. Waar wordt jouw sterrenbeeld blij van deze maand? En wat is de rol van geluksplaneet Jupiter?

Maandhoroscoop juni 2023: Ram

Laten we iets doen. Het teken Ram is helemaal in zijn of haar vurige element als er sprake is van actie, iets organiseren, mensen en ideeën bij elkaar brengen, iets opzetten. De eerste fases van een project. Jupiter brengt je in juni de nodige middelen om tot stap twee te komen, waardoor het niet alleen maar bij mooie ideeën blijft. Een initiatief waar je met hart en ziel in gelooft kan handen en voeten krijgen en concreet worden omdat er voldaan wordt aan de materiële voorwaarden. Dat kan geld zijn, maar ook een plek of iets anders van waarde. En je hoeft er eigenlijk niet eens zoveel voor te doen, het komt waarschijnlijk zomaar op je pad.

Zorg er wel voor dat je niet alles in je eentje doet of te veel naar je toetrekt. Je bent een uitstekende leider, maar gun anderen ook hun inbreng. Pas ook op voor die oude valkuil genaamd competitie. Als je wilt laten zien dat je beter bent dan een ander, kan het grotere doel waarnaar je streeft uit het zicht raken. Als je dit koestert, wordt het een heerlijke maand, waarin je voelt dat de dingen die je echt wilt dichterbij komen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten