Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

In juni staat de zon het grootste deel van de tijd (tot en met 21 juni) in het teken Tweelingen. Net als Tweelingen is juni een vrolijke en zonnige maand. Waar wordt jouw sterrenbeeld blij van deze maand? En wat is de rol van geluksplaneet Jupiter?

Maandhoroscoop juni 2023: Schorpioen

Terwijl Weegschaal samen wil zijn in harmonie, wil Schorpioen juist samen zijn in heftigheid. Op de momenten van het leven die er echt toe doen, voelt dit teken zich totaal verbonden met de ander. Geboorte of sterven, intense ervaringen op leven en dood; Schorpioen kan zelfs in het diepste verdriet tot een soort geluksgevoel komen. Tenminste, als hij of zij het inzicht heeft verworven dat we uiteindelijk alles in het leven los moeten laten. Daarin schuilt voor dit teken het ware geluk. Voor anderen is die opdracht misschien te ingewikkeld, maar Schorpioen is niet bang om all the way te gaan. Met Jupiter in het tegenovergestelde teken Stier ervaart Schorpioen zijn of haar eigen kracht om te transformeren via of met de partner.

Het grote geluk moet je zien te vinden in de relatie met je tegenpool. Hij of zij is als een sirene die jou probeert te lokken met een mooi lied. De bedoeling is echter niet dat je op de klippen loopt, maar dat je kiest voor meer geluk samen. Je partner is als een poort of een baken. Jij bent als een pelgrim die de weg naar dieper geluk kan vinden, als je daarvoor de stappen durft te zetten.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten