Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

In juni staat de zon het grootste deel van de tijd (tot en met 21 juni) in het teken Tweelingen. Net als Tweelingen is juni een vrolijke en zonnige maand. Waar wordt jouw sterrenbeeld blij van deze maand? En wat is de rol van geluksplaneet Jupiter?

Maandhoroscoop juni 2023: Steenbok

Niets is voor jou als Steenbok zo fijn als het gevoel dat je aan de top staat en de controle en het overzicht hebt over de dingen die belangrijk voor je zijn. Dat zit hem niet eens in de erkenning van anderen, al is dat ook best prettig, maar vooral in het gevoel dat je geslaagd bent in je missie. Met Jupiter in Stier kun je dit gevoel bereiken door een creatief project, de vormgeving van iets. Dat iets kan klei of hout zijn, steen of textiel, wol of metaal, puur knutselen of echte kunst. Dat doet er niet toe. Je raakt helemaal in een flow en merkt dat je inspiratie onbegrensd is. Misschien zie jij jezelf niet als een echte kunstenaar of een creatief persoon, maar in juni kun je genieten van het geluksgevoel dat het oplevert om helemaal op te gaan in het proces dat hoort bij het maken van iets moois. Maak tijd en ruimte vrij zodat je echt de gelegenheid hebt om dit te doen. Of boek een creatieve vakantie (Buitenkunst bijvoorbeeld) waarin je de artist way helemaal tot bloei kunt laten komen. Je zou een nieuwe vorm van innerlijke presteren kunnen ontdekken, die perfect bij jou past.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten