Stier, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

Stier, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Stier, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Stier, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

In juni staat de zon het grootste deel van de tijd (tot en met 21 juni) in het teken Tweelingen. Net als Tweelingen is juni een vrolijke en zonnige maand. Waar wordt jouw sterrenbeeld blij van deze maand? En wat is de rol van geluksplaneet Jupiter?

Maandhoroscoop juni 2023: Stier

Eigenlijk zou Stier het liefst in luilekkerland wonen. Diep in je hart ben je een enorme hedonist die leeft voor het prikkelen van haar zintuigen. Mooie muziek, heerlijke geuren en lekker eten, dat geeft de mooiste ervaringen. Zelfs als je weet dat het geluk van een glas wijn of een gebakje maar kort duurt, blijft ‘genieten’ een van je belangrijkste drijfveren. Met Jupiter in Stier doe je er in juni een schepje bovenop. Dan brengt de geluksplaneet je een overdaad aan hedonistische ervaringen en ‘nee’ zeggen is geen optie. Misschien ben je bang dat te veel genieten ten koste gaat van je gezondheid, maar gek genoeg is dat zelden het geval als Jupiter zich opwerpt als je bondgenoot. Ja, je wordt misschien een kilo zwaarder, maar dat verdwijnt wel weer. De vibes van Jupiter zijn juist uitstekend voor je gezondheid omdat het grote genieten gepaard gaat met ontspanning. Vermindering van stress dus, en daardoor kunnen je weerstand en fitheid juist optimaal functioneren. Mocht je een (culinaire) reis gepland hebben, dan is dat ongeveer het beste dat je zou kunnen overkomen in deze toch al zo verrukkelijke maand. Jupiter brengt dichterbij wat ver is of laat jou thuiskomen op een plek ver van huis.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten