Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

In juni staat de zon het grootste deel van de tijd (tot en met 21 juni) in het teken Tweelingen. Net als Tweelingen is juni een vrolijke en zonnige maand. Waar wordt jouw sterrenbeeld blij van deze maand? En wat is de rol van geluksplaneet Jupiter?

Maandhoroscoop juni 2023: Tweelingen

Een van de grootste geluksmomenten die een Tweelingen kan ervaren is het gevoel om in gesprek met iemand die je eigenlijk alleen maar oppervlakkig kent, tot een enorme diepgang en verbinding te komen. Dat is wat het hart van Tweelingen doet tikken, waar dit teken voor leeft. De reputatie die Tweelingen soms heeft – dat ze oppervlakkig is -, is dan ook helemaal niet terecht. Maar als Tweelingen voelt dat er geen connectie komt, fladdert dit teken weer weg en dat kan op sommigen een oppervlakkige indruk maken. Dat gevoel van hart tot hart moet namelijk wel snel tot stand komen, want Tweelingen blinkt niet uit in geduld. Maar als dat er is, voelt dit teken de magie van het ogenblik, van echt samen zijn, al is het maar tijdelijk. Als Jupiter in Stier staat, zoals in juni het geval is, komen dat soort momenten niet vaker voor, maar ze krijgen wel een spirituele lading, een soort gevoelsconnectie waar geen woorden voor nodig zijn. Er komt een soort wijsheid bij kijken die zich laat zien als verstilling in plaats van een stormvloed aan betweterige of prekerige woorden. En dat brengt je op zielsniveau misschien wel op een heerlijke plek waar je nog niet eerder bent geweest.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten