Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

In juni staat de zon het grootste deel van de tijd (tot en met 21 juni) in het teken Tweelingen. Net als Tweelingen is juni een vrolijke en zonnige maand. Waar wordt jouw sterrenbeeld blij van deze maand? En wat is de rol van geluksplaneet Jupiter?

Maandhoroscoop juni 2023: Vissen

Als Vissen zich alleen terugtrekt in de natuur, op een berg, in een klooster of op een andere heilige plek, kan dit teken een groot gevoel van geluk ervaren. Hetzelfde geldt voor een diepe meditatie. Alleen, maar toch verbonden met alles om hem of haar heen. Zo’n moment kan zelfs tot verlichting leiden, een piekervaring die voor sommigen nooit en voor anderen misschien maar één keer in het leven voorbij komt. Dat is een vorm van geluk die allesomvattend is, waarbij vergeleken alle kleine, alledaagse gevoelens in het niets lijken te verdwijnen. Vandaar dat Vissen soms zo laconiek kan reageren als anderen zich druk maken over alledaagse zorgen.

Nu Jupiter in het teken Stier staat, geeft dat jou de kans om zo’n ervaring met anderen te delen. Terwijl je het meestal lastig vindt om over dit soort dingen te praten, om uit te leggen wat je hebt ervaren, vind je in juni de juiste woorden. Zo kun je anderen inspireren. En terwijl je soms wat zweverig of ongeloofwaardig kunt overkomen, maak je het deze maand tastbaar en concreet. Het fijne daarvan is dat je diepe gesprekken kunt aangaan en dat de mensen om je heen echt inhaken. Dat is een dubbele dosis geluk.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten