Waterman, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

Waterman, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

In juni staat de zon het grootste deel van de tijd (tot en met 21 juni) in het teken Tweelingen. Net als Tweelingen is juni een vrolijke en zonnige maand. Waar wordt jouw sterrenbeeld blij van deze maand? En wat is de rol van geluksplaneet Jupiter?

Maandhoroscoop juni 2023: Waterman

Als anderen blij zijn, dan is Waterman het ook. Iets in jou wordt gelukkig als het goed gaat met de mensen om je heen. Alsof er een collectieve geluk quotiënt bestaat die jij wil helpen opvoeren. Waterman is nu eenmaal gericht op de verbinding met anderen en gelooft dat er een (politiek) systeem is, wat ons allemaal gelukkiger kan maken. Elke ervaring die jou dichter bij dat gevoel brengt, is een piekervaring. Het kan ‘m ook zitten in anderen helpen, een betekenisvol gesprek. Met Jupiter in Stier gaat je hart nog verder openstaan voor de mensheid. Alsof je de hele wereld wilt omarmen. Maar er zit ook de behoefte om anderen te inspireren om ‘het goede’ te doen. Dat kan soms wat lastig zijn als anderen er een andere mening op nahouden. Dan zou je iets te fanatiek kunnen worden en dat kan irritatie opwekken. Het is dan het beste als je een stapje terugzet. Het is ook belangrijk om je in eerste instantie te richten op de mensen die emotioneel dichtbij je staan. Je familie, je gezin en mensen die voelen als familie. Daar vind je waarschijnlijk het beste klankbord en de meeste steun voor jouw idealen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten