Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor juni 2023

In juni staat de zon het grootste deel van de tijd (tot en met 21 juni) in het teken Tweelingen. Net als Tweelingen is juni een vrolijke en zonnige maand. Waar wordt jouw sterrenbeeld blij van deze maand? En wat is de rol van geluksplaneet Jupiter?

Maandhoroscoop juni 2023: Weegschaal

Wat een Weegschaal ook ervaart of onderneemt, het geluk is pas echt compleet als zijn of haar partner meedoet. Weegschaal is het teken dat blij wordt als ze samen is en ‘wij’ kan zeggen. Wij zijn, wij doen, wij gaan. En dan het liefst in serene harmonie, waarbij twee zielen hetzelfde denken of zeggen. Met Jupiter in Stier komt daar een dimensie bij: het voelen van een diep geluk als je samen intiem bent. Dat kan gaan over de erotiek, maar intimiteit is natuurlijk veel meer dan dat. Het gaat ook over de woorden die je elkaar toefluistert, de woorden waarmee je de ander uitnodigt om te horen over je diepste gevoelens, die je met niemand anders wilt delen. Dat heet het mysterie van de liefde. Die diepe verbondenheid en kwetsbaarheid waarin je veilig bent en weet dat er onvoorwaardelijk van je wordt gehouden. Is er een bijsluiter deze maand? Eigenlijk niet. Behalve dan dat je moet proberen om nog een beetje contact te houden met de rest van de wereld, als het lijkt alsof je alleen aan elkaar genoeg hebt. Verder hoef jij je alleen maar over te geven aan de idylle die de liefde voor je in petto heeft.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten