Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Maart is de maand waarin de winter afscheid neemt. Het licht neemt toe, de planten en bloemen barsten uit de aarde en alles komt tot leven met vulkaankracht. Dat is de kracht van Mars. Hoe pakt dat uit als Mars in Tweelingen staat en zich verbindt met de planeet Neptunus?

Maandhoroscoop maart 2023: Boogschutter

Met Mars in Tweelingen gaat er veel energie zitten in het tevreden houden van je partner of iemand anders met wie jij een team vormt. Het lijkt soms alsof er niets is wat je goed kunt doen, alsof je de hele tijd op je tenen loopt. En als je dan zegt: tot hier en niet verder, is het allemaal jouw schuld. Besef dat er door Mars een versterking plaatsvindt van de manier waarop jullie op elkaar reageren. Je komt harder en feller bij elkaar binnen dan je bedoelt, waardoor zelfs een gewoon gesprek kan uitlopen op ruzie. Probeer om kalmte en afstand te bewaren als dat nodig is en ga niet overal te snel op in. Misschien kan dat helpen om misverstanden te voorkomen. En als ze toch plaatsvinden, til er niet te zwaar aan. De energie van Mars blijft niet lang hangen. Wat vandaag gebeurt, is morgen alweer vergeten. De waterige planeet Neptunus zorgt soms voor extra druk op de ketel, afgewisseld met een ongemakkelijk gevoel van medelijden (ook als anderen dat niet verdienen). Dat kan ervoor zorgen dat je te veel toegeeft, maar ook dat gevoel gaat in de loop van maart weer voorbij.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou