Kreeft: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Kreeft: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Kreeft: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Kreeft: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Maart is de maand waarin de winter afscheid neemt. Het licht neemt toe, de planten en bloemen barsten uit de aarde en alles komt tot leven met vulkaankracht. Dat is de kracht van Mars. Hoe pakt dat uit als Mars in Tweelingen staat en zich verbindt met de planeet Neptunus?

Maandhoroscoop maart 2023: Kreeft

Mars in Tweelingen is voor Kreeft niet de best denkbare energie. Waar anderen rondjes rennen in het park, zou het zomaar kunnen dat jij vooral behoefte hebt aan extra veel slaap. Ondanks het feit dat de zon eerder opkomt en door je gordijnen naar binnen gluurt om je vroeg te wekken.

Het klinkt misschien gek, maar toegeven aan deze behoefte is de beste manier om de energie van Mars in te zetten. Je zou het kunnen zien als het opladen van je batterij met superkrachten. Die je dan vanaf 25 maart kunt gebruiken, als Mars het teken Kreeft aandoet om op pad te gaan, de lente te vieren en te vechten voor de goede zaak.

Jij zult deze maand weinig last hebben van Neptunus, want Neptunus is de planeet van onder andere het slapen en dromen. Hooguit zijn je dromen levendiger dan normaal. Ook dat is goed nieuws, want het helpt je om ervaringen een plek te geven en minder prettige gebeurtenissen definitief af te sluiten. Je zou kunnen zeggen dat je slaapkamer tijdelijk verandert in je persoonlijke wellnesscentrum. Het enige dat je hoeft te doen is achteroverleunen en het laten gebeuren.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou