Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Maart is de maand waarin de winter afscheid neemt. Het licht neemt toe, de planten en bloemen barsten uit de aarde en alles komt tot leven met vulkaankracht. Dat is de kracht van Mars. Hoe pakt dat uit als Mars in Tweelingen staat en zich verbindt met de planeet Neptunus?

Maandhoroscoop maart 2023: Leeuw

Mars in Tweelingen is een prettige planeetstand voor Leeuw. Deze Mars versterkt je daadkracht en zelfvertrouwen op een constructieve manier, omdat het niet zozeer je ego oppept, maar je bereidheid om samen te werken vergroot. Je kunt veel bereiken door de handen ineen te slaan met mensen die voor hetzelfde doel gaan. Je voelt je sterk genoeg om de invloed van anderen toe te laten, zonder dat je bang bent om te veel in te leveren. Het lukt je om assertief te zijn zonder dat het ten koste gaat van anderen.

Natuurlijk zul jij merken dat Neptunus deze maand meedoet. Dat kan soms ten koste gaan van je aandacht en concentratie. Vooral als er in je omgeving klus- of ander lawaai is, kun je je daar niet zo goed voor afsluiten. Dan komt een ouderwets paar oordoppen van pas. Al blijft het de kunst om het vooral niet groter te maken dan het is (van de mug en de olifant). Neptunus is ook de planeet van de zee. Heb je last van stress of loopt het even niet lekker, zoek dan de zee op en ga lekker uitwaaien. 

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou