Maagd: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Maagd: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Maagd: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Maagd: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Maart is de maand waarin de winter afscheid neemt. Het licht neemt toe, de planten en bloemen barsten uit de aarde en alles komt tot leven met vulkaankracht. Dat is de kracht van Mars. Hoe pakt dat uit als Mars in Tweelingen staat en zich verbindt met de planeet Neptunus?

Maandhoroscoop maart 2023: Maagd

Mars in Tweelingen vestigt bij jou de aandacht op je werk en je reputatie. Je kun je enorm druk maken over wat anderen ‘van je denken’. Of je het wel goed doet in hun ogen. En omdat we te maken hebben met Mars, kun je dan extra je best gaan doen, nog harder gaan lopen, in de hoop dat anderen eindelijk zien hoe goed je bent. Tot op zekere hoogte werkt dat, maar je kunt er ook irritatie mee wekken. Als mensen vinden dat je te veel aandacht trekt of je uitslooft. Het beste is om je energie te beheersen en niet in de overdrive te gaan. Dan kun je deze maand meer bereiken dan je van tevoren voor mogelijk hield.

Neptunus brengt jou de steun en empathie van anderen, met name je partner. Dat kan ook confronterend zijn, bijvoorbeeld als die steun je laat voelen dat je het eigenlijk niet op eigen kracht kunt. En dan kun je weer overdreven je best doen om te laten zien dat je het wel degelijk zelf kunt.  Maar als je er even doorheen zit is het erg fijn om te merken dat je partner jou begrijpt.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou