Ram: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Ram: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Ram: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Ram: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Maart is de maand waarin de winter afscheid neemt. Het licht neemt toe, de planten en bloemen barsten uit de aarde en alles komt tot leven met vulkaankracht. Dat is de kracht van Mars. Hoe pakt dat uit als Mars in Tweelingen staat en zich verbindt met de planeet Neptunus?

Maandhoroscoop maart 2023: Ram

Mars is jouw persoonlijke gids, de planeet die bij Ram hoort. Daarom ben je een lentekind, daarom is dit de tijd van het jaar waarin jij voelt dat je de wind mee hebt, dat de dingen gaan zoals je wilt. Omdat Mars momenteel in Tweelingen staat, is dat vooral een kwestie van communicatie. Met andere woorden: wees niet bang om te zeggen wat je wilt, om anderen te vertellen wat er in je omgaat. Er wordt naar je geluisterd. Je wordt gehoord. Dat geeft je het gevoel dat je alles aankunt wat er op je pad komt.

Je hebt daarnaast ook nog te dealen met Neptunus. Die kan de energie van Mars verzachten of onderuithalen. Dat eerste gebeurt als je niet alleen aan jezelf denkt, maar rekening houdt met de gevoelens van anderen, oog hebt voor het leed in de wereld en jouw positieve kracht aanwendt om anderen te helpen. Je energie gaat ‘onderuit’ als je toegeeft aan het verlangen naar drank, drugs en andere middelen die je bewustzijn veranderen. Die maken dat je energie verliest, en als je slaapt niet echt herstelt. Deze maand bereik je het meest als je bij je volle bewustzijn blijft. Nuchter en alert.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou