Steenbok: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Steenbok: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Steenbok: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Steenbok: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Maart is de maand waarin de winter afscheid neemt. Het licht neemt toe, de planten en bloemen barsten uit de aarde en alles komt tot leven met vulkaankracht. Dat is de kracht van Mars. Hoe pakt dat uit als Mars in Tweelingen staat en zich verbindt met de planeet Neptunus?

Maandhoroscoop maart 2023: Steenbok

Met Mars in Tweelingen zit er voor Steenbok maar één ding op: nog harder werken dan normaal. Maar dan wel met enorm veel plezier. Werk is deze maand voor jou echt een uitlaatklep die je helpt om zorgen en stress te vergeten. Ook als er thuis problemen zijn, dan kun je bijtanken en weer tot jezelf komen op je werk. Voor anderen misschien niet te begrijpen, maar voor een echte Steenbok zo logisch als maar kan. Mochten ze zich zorgen maken omdat je ‘te hard werkt’, misschien helpt het dan als je uitlegt dat werken voor Steenbok een medicijn is (behalve als je weet dat ze gelijk hebben, dan is het tijd om gas terug te nemen).

Neptunus versterkt gevoelens van empathie en kan de zorg voor een kwetsbaar dier, kind of oudere op je pad brengen. Die kan dan in geen betere handen zijn dan in de jouwe. Want Steenbok is behalve streng voor zichzelf, vaak erg zachtaardig voor anderen in nood. Neptunus zorgt dat je daarin extra ver gaat. Vergeet ondertussen niet om voor jezelf te zorgen zodat je deze ‘topsport’ kunt volhouden: goed eten en voldoende slapen en drinken (maar liever geen alcohol).

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou