Stier: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Stier: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Stier: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Stier: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Maart is de maand waarin de winter afscheid neemt. Het licht neemt toe, de planten en bloemen barsten uit de aarde en alles komt tot leven met vulkaankracht. Dat is de kracht van Mars. Hoe pakt dat uit als Mars in Tweelingen staat en zich verbindt met de planeet Neptunus?

Maandhoroscoop maart 2023: Stier

Mars in Tweelingen kan jou confronteren met een gevoel van tekort schieten. Je zou erg kritisch kunnen zijn op je prestaties. Wat heb je met je talenten gedaan? Haal je wel alles uit jezelf? Je kunt overvallen worden door zelftwijfel. En hoewel je misschien wel zult beseffen dat die onzekerheid niets te maken heeft met de realiteit, is het moeilijk om die negatieve stemmen in je hoofd uit te zetten. Wat dan helpt, is een goed gesprek met iemand die jou helpt om objectief naar jezelf te kijken. Iemand die jou goed kent, iemand die mild, nuchter en evenwichtig is. Het gevoel dat je over jezelf hebt, is het product van gedachtes. Juist die gedachtes kunnen er soms enorm naast zitten. Dan is niets zo fijn als iemand die jou een spiegel voorhoudt en die gedachtes ontmaskert. Blijf niet in je eentje rondlopen met onzekere gevoelens. Hoe eerder je ze naar het daglicht brengt, hoe eerder je ervan af bent. En hoe sneller je weer contact kunt maken met je kwaliteiten, het gevoel dat je (meer dan) goed genoeg bent.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou