Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Maart is de maand waarin de winter afscheid neemt. Het licht neemt toe, de planten en bloemen barsten uit de aarde en alles komt tot leven met vulkaankracht. Dat is de kracht van Mars. Hoe pakt dat uit als Mars in Tweelingen staat en zich verbindt met de planeet Neptunus?

Maandhoroscoop maart 2023: Tweelingen

Mars staat in jouw eigen teken, in Tweelingen. Dat betekent dat je deze maand van alle tekens het meest kunt meeliften op de energie van Mars. Je kunt je onuitputtelijk voelen, overmoedig, onoverwinnelijk, waardoor je de neiging hebt een strijd aan te gaan die je niet kunt winnen (en dan naderhand je wonden likken). Of meer dan één zo’n strijd, misschien wel meerdere. Vooral met woorden kun je flink om je heen slaan. Misschien wil je laten zien dat je de snelste denker bent, of diegene die het meeste weet. Of dat je de brutaalste grappen durft te maken. Anderen zullen dat niet altijd kunnen volgen. En leuk vinden ze het meestal ook niet. Maar als het je lukt om deze energie in toom te houden, dan zou je veel kunnen bereiken. Door op een rustige manier voor jezelf op te komen zou je veel meer voor elkaar kunnen krijgen dan normaal. Het is wel een kwestie van doseren.

Je krijgt er ook nog mee te maken dat Neptunus probeert om de energie van Mars te ondermijnen. Dan zou je situaties verkeerd kunnen inschatten, waardoor je risico’s neemt en jezelf blootstelt aan mensen die willen meeliften op jouw krachtige energie. Trek je op tijd terug als je daartoe de behoefte voelt.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou