Vissen: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Vissen: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Vissen: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Vissen: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Maart is de maand waarin de winter afscheid neemt. Het licht neemt toe, de planten en bloemen barsten uit de aarde en alles komt tot leven met vulkaankracht. Dat is de kracht van Mars. Hoe pakt dat uit als Mars in Tweelingen staat en zich verbindt met de planeet Neptunus?

Maandhoroscoop maart 2023: Vissen

De energie van Mars in Tweelingen richt zich in maart bij jou naar binnen en gaat flink tekeer in je emotionele belevingswereld. Je kunt worstelen met gevoelens van woede, frustratie en ergernis. Die gevoelens komen boven, zelfs als je leven verder van een leien dakje gaat en niemand je ook maar een strobreed in de weg ligt.

Misschien omdat je ergens aan wordt herinnerd, iets dat vroeger is gebeurd. Een situatie waarin je je machteloos voelde en die je alsnog recht zou willen zetten. Je eerste neiging is anderen de schuld geven van wat er is gebeurd. Misschien is dat terecht, maar je hoeft niet toe te geven aan die machteloosheid. Je kunt leren ontspannen, dwars door je woede heen, met ademhalingstechnieken bijvoorbeeld.

Neptunus werkt gelukkig in je voordeel. Hij versterkt de kwaliteiten van Vissen en helpt je om overgave en rust te vinden, dwars door de emotionele stormen heen. Het bereiken van een soort transcendentie. Reken op een maand waarin je stemming erg snel en heftig kan fluctueren, maar waar aan het einde de balans naar de positieve kant zal doorbuigen. Dat geldt wel zolang jij goed voor je emotionele welzijn zorgt. 

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou