Waterman: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Waterman: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Waterman: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Waterman: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Maart is de maand waarin de winter afscheid neemt. Het licht neemt toe, de planten en bloemen barsten uit de aarde en alles komt tot leven met vulkaankracht. Dat is de kracht van Mars. Hoe pakt dat uit als Mars in Tweelingen staat en zich verbindt met de planeet Neptunus?

Maandhoroscoop maart 2023: Waterman

Mars in Tweelingen betekent voor Waterman een ‘thuiswedstrijd’, waarbij je krachtig en energiek je eigen weg gaat, zonder je al te veel van anderen aan te trekken. Niet dat je egoïstische trekjes krijgt. Gewoon je eigen plan volgen en daar enorm van genieten, is voldoende. Voor Waterman is immers niets zo fijn als je vrij en onafhankelijk voelen. Partners vinden dat weleens lastig, dus misschien is het goed om er samen over te praten. Dat jouw behoefte aan ruimte niet ten koste gaat van de liefde. Mars in Tweelingen helpt je om de woorden te vinden waarmee je de ander kunt bereiken, zonder het vertrouwen of de relatie te beschadigen. Deze stand is ook een stimulans voor sportieve talenten. En doe je mee met een wedstrijd, dan maak je veel kans om die te winnen.

Neptunus probeert ondertussen om wat twijfel te zaaien over materiële zaken. Daardoor zou je je zorgen kunnen maken over geld terwijl dat niet nodig is. Of je smijt het zorgeloos over de balk terwijl je het niet hebt. Het kan zelfs zijn dat iemand probeert om je geld af te nemen. Gewoon goed blijven opletten.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou