Weegschaal: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Weegschaal: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Weegschaal: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023 Weegschaal: dit is je maandhoroscoop voor maart 2023

Maart is de maand waarin de winter afscheid neemt. Het licht neemt toe, de planten en bloemen barsten uit de aarde en alles komt tot leven met vulkaankracht. Dat is de kracht van Mars. Hoe pakt dat uit als Mars in Tweelingen staat en zich verbindt met de planeet Neptunus?

Maandhoroscoop maart 2023: Weegschaal

Mars in Tweelingen laat de vonk in de liefde oplaaien. En voor Weegschaal is dat het ultieme lentecadeau. Vooral lange en diepe gesprekken samen blijken een fantastisch afrodisiacum. Mars is namelijk een symbool van de seksuele energie en in Tweelingen komt deze planeet tot expressie in woorden. Dan kan het ook mooi zijn om een liefdesbrief aan je partner te schrijven, waarin je alles benoemt wat je aantrekkelijk vindt aan hem of haar.

Ook als je single bent, krijg je met deze energie te maken. Je kunt dan makkelijk vallen voor iemand die snel je leven binnenstormt om weer net zo snel te verdwijnen. Omdat Neptunus ook inbreng heeft in de maand maart, kun je in de ban van iemand raken. Niet dat diegene nou per se zo goed bij je past. Het is meer dat je enorm sterk kunt verlangen naar romantiek. Neptunus is een illusionist die menigeen heel even laat geloven dat het liefde is, om even later alle romantiek weer te laten verdampen zonder een spoortje achter te laten. Dat is niet erg, dat gebeurt misschien iedereen weleens. Dat is een risico van het liefdesspel! Maar als je een beetje rustig aan doet, hoef je er geen pijn van te hebben. 

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou