Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Het teken Stier staat centraal. Mei is de lentemaand waarin de energetische herstart die we jaarlijks in april maken steeds meer vorm krijgt. Dat zie je niet alleen in de natuur die volop tot bloei komt, maar ook in je persoonlijke leven. Welke boodschap heeft mei voor jou?

Maandhoroscoop mei 2022: Boogschutter

Jouw gelukplaneet Jupiter bevindt zich vanaf 10 mei in het bevriende vuurteken Ram. Dat is goed nieuws voor jou. Waar je de laatste twee jaar weleens het gevoel had dat je innerlijke vuur werd geblust door al te veel emotionele hassle, kun je merken dat je met de hulp van Jupiter weer grip krijgt op jezelf en op je leven. En het beste nieuws is dat dit zo blijft tot eind oktober. Je hebt die oude magic touch terug, waarmee je het geluk kon afdwingen, een ster van de hemel kon plukken, het lood kon veranderen in goud, als een ware alchemist. Het is alsof je uit je cocon kruipt en eindelijk je vlindervleugels weer kunt uitslaan. Kortom, niets dan goeds voor de rest van het jaar, te beginnen in mei.

Goede zaken van het leven

Zijn er valkuilen, minpunten? Misschien. Je zou jezelf wat teveel kunnen verwennen als het aankomt op de goede zaken van het leven. ‘Nee’ zeggen tegen feesten en lekkernijen is onder de invloed van Jupiter niet makkelijk. Maar who cares? Ga vooral genieten van de wave of happiness die over jouw leven spoelt. Er wachten geld, liefde en carrièremogelijkheden op je. Maat houden kan altijd nog.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Dit is hoe de planeet Jupiter jou geluk en groei brengt
Dit is hoe de planeet Jupiter jou geluk en groei brengt