Ram, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Ram, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Ram, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Ram, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Het teken Stier staat centraal. Mei is de lentemaand waarin de energetische herstart die we jaarlijks in april maken steeds meer vorm krijgt. Dat zie je niet alleen in de natuur die volop tot bloei komt, maar ook in je persoonlijke leven. Welke boodschap heeft mei voor jou?

Maandhoroscoop mei 2022: Ram

Mei is voor jou vooral een maand van liefde en harmonie. Venus bevindt zich bijna de hele maand in jouw teken en brengt jou meer evenwicht en balans, waardoor je in je persoonlijke relaties beter zult functioneren. Bovendien kun je beter afstemmen wiens belang je zwaarder moet laten wegen: dat van de ander of van jezelf. Je zou kunnen zeggen dat je minder egocentrisch overkomt dan soms het geval kan zijn.

Het soulmate aspect

Van 12 tot en met 17 mei vormt Venus bovendien een team met Chiron. Dat is een aspect dat als bijnaam ‘het soulmate aspect’ heeft. Dat kan een teken zijn dat je klaar bent om een buitengewoon helende en krachtige liefde te ontvangen. Dat kan van een liefdespartner zijn, maar het kan ook iemand zijn met wie je een sterke bloedband voelt. Een kind of ouder bijvoorbeeld. Het kan hoe dan ook een krachtige, helende en bijna magische ontmoeting met de ander brengen. Een ontmoeting waar je misschien al wel jaren naar uitkijkt. En alsof dat allemaal nog niet fijn genoeg is: ook Jupiter logeert vanaf 11 mei in het teken Ram. Dat betekent dat je talent voor geluk onder het vergrootglas wordt gelegd. Mocht je voor een stuiver geboren zijn, dan voel jij je deze maand een kwartje.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Dit is je jaarhoroscoop voor 2022
Dit is je jaarhoroscoop voor 2022