Vissen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Het teken Stier staat centraal. Mei is de lentemaand waarin de energetische herstart die we jaarlijks in april maken steeds meer vorm krijgt. Dat zie je niet alleen in de natuur die volop tot bloei komt, maar ook in je persoonlijke leven. Welke boodschap heeft mei voor jou?

Maandhoroscoop mei 2022: Vissen

Juno, Neptunus en Mars staan een groot deel van mei in Vissen. En tot 10 mei doet Jupiter ook nog mee. Dat maakt jouw sterrenbeeld tot een belangrijk focuspunt van de kosmos. Dat wil (in begrijpelijke mensentaal) zeggen: er kan een hoop gebeuren. Ontwikkelingen waarop jij hoopt en wacht kunnen tot een doorbraak komen. Alsof een toverfee eindelijk haar stokje teruggevonden heeft. Het kan voelen alsof er eindelijk erkenning komt voor dat wat voelt als jouw geboorterecht op geluk. Bovendien zorgt Mars voor een berg energie, waardoor je zowel fysiek als geestelijk bereid bent te vechten voor wat goed voor jou is. Dat kan betekenen dat je vaker gaat trainen zodat je lekker in je vel zit. Het kan zijn dat je voor jezelf durft op te komen, op een manier die respect afdwingt.

Alle vlaggen op groen

Eigenlijk staan alle vlaggen op groen om te bereiken wat je wilt. Ja, je zult je moeten inspannen, helemaal gratis krijg je het niet, maar je wordt echt geholpen. Tot slot kan Juno ervoor zorgen dat je meer oog krijgt voor liefde en seksualiteit. Zeker als de liefde onder invloed van Neptunus vooral platonische vormen aannam, kan dat verfrissend en misschien zelfs wat overweldigend zijn (op een leuke manier).

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Neptunus en haar invloed op jou: dit moet je erover weten
Neptunus en haar invloed op jou: dit moet je erover weten