Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023

Mei is vooral de maand van het teken Stier. Stier hoort bij de liefdevolle planeet Venus. Stier is ook het teken van ‘de moraal’. Daarom kan het zijn dat je deze maand een diepe afweging maakt en je geweten moet raadplegen om het goede te kunnen doen. Dat voelt als een heilig gegeven.

Maandhoroscoop mei 2023: Boogschutter

De boodschap van de sterren is een serieuze. Je kunt in je directe omgeving betrokken raken bij een moreel dilemma rond trauma, geboorte of sterven. Het kan ook gaan over een erfenis of een grote som geld van een ander. Misschien is er iemand die jou in vertrouwen neemt en een geheim met je deelt. Het zou zomaar kunnen dat dit geheim je geweten begint te plagen. Moet je er iets mee doen? Kan dat zonder het vertrouwen van de ander te beschamen?

Je komt er niet zo één-twee-drie uit. Erover praten kan al helemaal niet, vanwege het vertrouwelijke karakter. Wat misschien kan helpen, is jezelf niet onder druk zetten om er iets mee te doen. Laat het maar even rusten. Waarschijnlijk komt de ander zelf wel tot een inzicht of oplossing. Door het met jou te delen kon diegene een eerste stap zetten. Soms is niets doen, afwachten, de beste keuze die je kunt maken. Misschien is daarmee je taak wel vervuld. Blijf je er toch over piekeren, schrijf het dan van je af (en bewaar het document op een plek waar niemand het vindt). Dat helpt om het voor jezelf een plek te geven.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou