Ram, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023

Ram, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023 Ram, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023 Ram, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023

Mei is vooral de maand van het teken Stier. Stier hoort bij de liefdevolle planeet Venus. Stier is ook het teken van ‘de moraal’. Daarom kan het zijn dat je deze maand een diepe afweging maakt en je geweten moet raadplegen om het goede te kunnen doen. Dat voelt als een heilig gegeven.

Maandhoroscoop mei 2023: Ram

De gewetenskwestie die je in de maand mei zou kunnen plagen raakt aan de emotionele basis, je thuishaven, de plek waar je veilig bent. Misschien is het nodig om die plek te veroveren of te beschermen. Dat kan van jou een beslissing of actie vragen waar je moeite mee hebt, omdat je bang bent om anderen (in je familie of inner circle) te kwetsen of tekort te doen. Misschien dat je iemand de deur moet wijzen, maar dat niet wilt doen uit medelijden. Of misschien speelt er bij de aan- of verkoop van een woning iets wat je moreel ingewikkeld vindt. Je kunt het gevoel hebben dat je een slecht persoon bent.

Uiteraard ben jij de enige die in jouw hart kan kijken. Jij bent de enige die weet wat juist is. Alleen wat voor jou goed is, zal niet altijd ook goed kunnen zijn voor anderen. In een natuurlijke wereld bestaat er niet zoiets als rechtvaardigheid, dat is iets wat wij hebben bedacht om met menselijke dilemma’s om te gaan. Het kan erg lastig zijn om én rechtvaardig te zijn én voor jezelf op te komen. Om anderen te geven wat ze willen zonder jezelf tekort te doen. Toch komt het moment dat je weet wat je te doen staat.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou