Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023

Mei is vooral de maand van het teken Stier. Stier hoort bij de liefdevolle planeet Venus. Stier is ook het teken van ‘de moraal’. Daarom kan het zijn dat je deze maand een diepe afweging maakt en je geweten moet raadplegen om het goede te kunnen doen. Dat voelt als een heilig gegeven.

Maandhoroscoop mei 2023: Steenbok

Een gewetensvraag in de liefde! Misschien krijg je wel gevoelens voor een ander persoon dan je partner. Misschien zijn die gevoelens zelfs wederzijds. Of je bent single en je wordt verliefd op de partner van een goede vriendin. En wat dan? Dan kan het heel ingewikkeld worden om te weten wat het juiste is om te doen. De vlinders die je voelt kunnen het zo ontzettend moeilijk maken. Je wilt een ander geen pijn doen, maar je wilt ook naar je gevoel luisteren. Zo schieten de gedachtes door je hoofd.

Ondertussen groeit het verlangen. Natuurlijk weet je dat eerlijkheid het langste duurt, maar dingen die je eenmaal hebt uitgesproken kun je niet meer inslikken. En dan komen misschien de moeilijke gesprekken… Of het gevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon omdat ze geen verboden vrucht meer zijn. Of het dilemma lost op omdat deze gevoelens niet meer zijn dan een katalysator die een grotere verandering in je relatie voorspellen. Openheid zou dus weleens de beste route kunnen zijn, al is het geen makkelijke weg. Toch zou je in mei steeds duidelijker kunnen merken dat het de enige juiste weg is.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou