Stier, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023

Stier, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023 Stier, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023 Stier, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023

Mei is vooral de maand van het teken Stier. Stier hoort bij de liefdevolle planeet Venus. Stier is ook het teken van ‘de moraal’. Daarom kan het zijn dat je deze maand een diepe afweging maakt en je geweten moet raadplegen om het goede te kunnen doen. Dat voelt als een heilig gegeven.

Maandhoroscoop mei 2023: Stier

Hoe vaak gebeurt het niet dat je iets zegt dat niet helemaal waar is, simpelweg omdat je een ander geen pijn wilt doen? Of omdat je bang bent dat iemand boos op je wordt? Als Stier ben je meestal goudeerlijk, maar zelfs jij ontkomt niet aan deze white lies. Omdat mei kan leiden tot gewetenswroeging zou je er spijt van kunnen krijgen als jij je schuldig maakt aan recht praten wat krom is of een andere vorm van verbaal witwassen…

Probeer zo zuiver mogelijk je woorden te kiezen. Blijf vriendelijk, maar ga een confrontatie niet uit de weg. Je zult verbaasd zijn om te zien hoeveel goeds het brengt als je het pad van de waarheid kiest en rustig alles zegt zoals het is. In relaties met anderen win je vertrouwen en respect. In je liefdesrelatie zorgt het ervoor dat jullie een diepere verbinding aan kunnen gaan, omdat er dingen worden uitgesproken die een interactie tussen jullie op gang brengen. Er is dus niets om bang voor te zijn, maar het uitspreken van de waarheid vraagt wel voorbereiding. Wat is écht waar? Hoe kun je de waarheid verwoorden op een manier die voor acceptatie zorgt in plaats van strijd?

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou