Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023

Mei is vooral de maand van het teken Stier. Stier hoort bij de liefdevolle planeet Venus. Stier is ook het teken van ‘de moraal’. Daarom kan het zijn dat je deze maand een diepe afweging maakt en je geweten moet raadplegen om het goede te kunnen doen. Dat voelt als een heilig gegeven.

Maandhoroscoop mei 2023: Tweelingen

De morele dilemma’s waar je deze maand tegenaan zou kunnen lopen hebben te maken met geld. Je zou kunnen denken dat geld slecht is, maar dit is niet waar. Met geld kun je zulke mooie en goede dingen doen. Je zou kunnen denken dat geld totaal onbelangrijk is, maar ook dat klopt niet. Geld is vrijheid. Hoeveel waardeoordelen draag jij met je mee als het over geld gaat? Mantra’s die je vroeger eindeloos hebt gehoord, waarvan je nu denkt dat het waarheden zijn?

Dit verandert als er een situatie ontstaat die draait om geld, waarin jij kunt laten zien waar je echt voor staat. Wat écht je overtuigingen zijn als het gaat over het spel en de knikkers. Daar komen diepe vragen bij kijken. Kun je de ander vertrouwen? En jezelf? Ben je iemand die in stilte de rekening bijhoudt als je iets geeft, omdat je je afvraagt of je wel genoeg terugkrijgt? Of ben je soms iemand die probeert om de kantjes er af te lopen als het op betalen aankomt? Er zijn veel manieren waarop geld ons laat zien wat we echt waardevol vinden. Normen en waarden zijn daar een onderdeel van, waardoor een financiële situatie je kan dwingen tot zelfonderzoek. En misschien zelfs tot het verleggen van je morele kompas. Dat kan boeiend worden, maar ook confronterend. De keus is aan jou.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou