Vissen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023

Mei is vooral de maand van het teken Stier. Stier hoort bij de liefdevolle planeet Venus. Stier is ook het teken van ‘de moraal’. Daarom kan het zijn dat je deze maand een diepe afweging maakt en je geweten moet raadplegen om het goede te kunnen doen. Dat voelt als een heilig gegeven.

Maandhoroscoop mei 2023: Vissen

Misschien krijg jij in mei wel te maken met een luxeprobleem. De gewetensvraag die het universum jou stelt, zou kunnen gaan over een creatief project. Doe jij bij het creëren van een project een concessie aan je hart? Of ga je liever mee met de inbreng van je omgeving die misschien vindt dat het anders moet, beter kan, toegankelijker, commerciëler? De kunst is om eerst heel goed te voelen wat echt essentieel voor jou is voordat jij je hakken in het zand zet. Soms kan de inbreng van anderen je juist verder helpen en jouw creatie naar een hoger plan helpen tillen. Het helpt je jouw plan te verfijnen en tot in de details te perfectioneren.

Dat is geen verraad aan wat er leeft in jouw hart, dat is anderen de kans geven om jou te helpen bij het afstoffen van de diamant die jij hebt geslepen. Echt mooie dingen (projecten, kunstwerken) zijn zelden het werk van één persoon. Meestal is het een gezamenlijke inspanning. Je mag dus om hulp vragen of deze accepteren als je het aangeboden krijgt. Dat doet niets af aan jouw ‘genialiteit’ of unieke kwaliteit. Jij houdt de hoofdrol, maar probeer om naar anderen te luisteren en er je voordeel mee te doen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou