Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023

Mei is vooral de maand van het teken Stier. Stier hoort bij de liefdevolle planeet Venus. Stier is ook het teken van ‘de moraal’. Daarom kan het zijn dat je deze maand een diepe afweging maakt en je geweten moet raadplegen om het goede te kunnen doen. Dat voelt als een heilig gegeven.

Maandhoroscoop mei 2023: Weegschaal

In de maand mei kun je te maken krijgen met een morele kwestie die zich afspeelt op het gebied van reputatie en carrière, je positie in de buitenwereld. Hoe kijken mensen tegen je aan? En hoever wil jij gaan om je ambities waar te maken? Gaat dat ten koste van anderen, ten koste van je gezondheid of de tijd die je doorbrengt met je gezin? De eisen die het werk aan je stelt, kunnen te zwaar worden. De offers worden te groot. Je krijgt misschien te maken met iemand die jouw positie ondermijnt. Ertegen ingaan betekent mogelijk dat je moet ‘klikken’ of iets anders moet doen dat tegen jouw nobele aard ingaat. Maar als je het niet oplost, kunnen de gevolgen groot zijn. Dan heb je veel wijsheid nodig en vooral een vertrouwenspersoon aan wie je de situatie kunt voorleggen.

Uit deze lastige situatie kom je waarschijnlijk niet op eigen houtje. Dan kan een goed gesprek met je partner of met iemand in de werksituatie de reflectie geven die je nodig hebt om tot een oplossing te komen. Een oplossing waarbij jij jezelf naderhand nog steeds zonder schuldgevoel in de spiegel kunt aankijken.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou