Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

November is de maand waarin we vieren dat de zielen van mensen die we verloren hebben in een of andere vorm bij ons zijn. De planten trekken zich terug in de donkere aarde en ook wij komen tot rust en inkeer. Neptunus en Pluto verenigen hun magie om ons te inspireren.

Maandhoroscoop november 2023: Boogschutter

De focus ligt in november bij een heel eerlijk gesprek dat je met jezelf of met iemand die verstand heeft van beroepskeuze zou moeten voeren. Waar liggen je grootste talenten? En is het de afgelopen tijd gelukt om daar iets mee te doen? Of ben je gegaan voor de weg van de minste weerstand, de weg van het geld, de weg van het comfort? Als dat het geval is, kan er al een tijd iets wringen. Je zou meer bezig kunnen zijn met overleven dan met leven vanuit je kern. Pluto wil je helpen om nog een keer heel goed te kijken naar nieuwe mogelijkheden. Niet dat je dan meteen deze maand je baan hoeft op te zeggen. Misschien wil je eerst een opleiding volgen of jezelf op een andere manier voorbereiden. Waar het om gaat, is dat je nu een innerlijke stap zou kunnen zetten naar een leven waarin je kwaliteiten ruim baan krijgen.

Neptunus inspireert je bovendien om het dichter bij huis en dichter bij je gevoel te zoeken. Misschien kan het kleiner, intiemer, minder ambitieus, minder gericht op worden, meer gericht op zijn. Of iets met families die het moeilijk hebben. Resoneert dat misschien bij je?

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou