Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

November is de maand waarin we vieren dat de zielen van mensen die we verloren hebben in een of andere vorm bij ons zijn. De planten trekken zich terug in de donkere aarde en ook wij komen tot rust en inkeer. Neptunus en Pluto verenigen hun magie om ons te inspireren.

Maandhoroscoop november 2023: Kreeft

Je kunt in november minder sterk zijn dan je van jezelf gewend bent. De eerste reactie is om jezelf harder te pushen, meer van jezelf te eisen. En dan zit er niks anders op dan stilzitten en ervaar je de onmacht. Dat is het recept van Pluto: je wilt macht over iets, en dan komt het moment dat je beseft dat je tegen iets vecht dat groter is dan jezelf, waar je geen controle over hebt. Het mooie daarvan is dat je in die stilte en berusting tot inzicht en oplossing kunt komen. Er is iets dat je moet accepteren. Dat kan zich vooral ook manifesteren op het gebied van de liefde. Vooral als je steeds weer in dezelfde rondjes draait met je partner, dezelfde frustraties of discussies ervaart.

Misschien is er ook iets dat je op spiritueel vlak zou kunnen doen. Daar begint immers alles… spirit, emotie, lichaam, in die volgorde en niet omgekeerd. Mediteren, actief dankbaarheid cultiveren, jezelf verbinden met de natuur. Soms kan zo’n kleine stap een aardverschuiving teweegbrengen in je welzijn. Merk je dat je het op eigen houtje geen vorm weet te geven, sluit je dan aan bij een meditatiegroep of een tai chi-klas. Dat kan het nodige duwtje zijn.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou