Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

November is de maand waarin we vieren dat de zielen van mensen die we verloren hebben in een of andere vorm bij ons zijn. De planten trekken zich terug in de donkere aarde en ook wij komen tot rust en inkeer. Neptunus en Pluto verenigen hun magie om ons te inspireren.

Maandhoroscoop november 2023: Leeuw

Pluto kan jou in november confronteren met onvoorspelbare inkomsten en al net zo onvoorspelbare uitgaven. Dat kan een gevoel van onzekerheid versterken over je kwaliteiten in het werk dat je doet. Je kunt aardig doen of boos worden, maar je zou tegen ‘het systeem’ kunnen aanlopen. Dat kan voor stress zorgen, maar vertrouw erop dat het goedkomt en dat je dit kunt oplossen als je even wat afstand neemt. Ook kan het zijn dat je zelf aan deze lastige situatie hebt bijgedragen, doordat je dingen hebt weggestopt die je had moeten oplossen (een rekening niet geopend misschien?). Neem je voor om in 2024 te breken met gevoelens van afhankelijkheid van geld en je zult je veel vrijer voelen.

Neptunus kan je helpen door je via dromen of visioenen te inspireren om je financiële positie te verbeteren en los te komen van het werken voor anderen. Ook zou je zomaar financieel geholpen kunnen worden door een flinke gift. Wat belangrijk is, is dat je er wijs mee omgaat. Neptunus kan ook illusies creëren waardoor je jezelf verliest in vluchtgedrag. Dus probeer helder en eerlijk te blijven. Allereerst naar jezelf toe, maar natuurlijk ook naar anderen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou