Maagd, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

Maagd, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

November is de maand waarin we vieren dat de zielen van mensen die we verloren hebben in een of andere vorm bij ons zijn. De planten trekken zich terug in de donkere aarde en ook wij komen tot rust en inkeer. Neptunus en Pluto verenigen hun magie om ons te inspireren.

Maandhoroscoop november 2023: Maagd

Dankzij Pluto kom je in november jezelf tegen. Het kan lastig zijn om je individuele kracht te voelen, de bron van plezier in jezelf aan te boren. Alsof iemand je onder een enorme, donkere stolp heeft gezet. Je doet er goed aan om te zorgen voor meer (zon)licht, dat kan dat duffe gevoel verhelpen. En verder is het – zoals wel vaker in periodes waarin Pluto zich met je bemoeit – zaak om te accepteren wat zich aandient. Je kunt nu even niet zo hard werken als anders, dus gun jezelf meer rust en ontspanning. Dat is lastig voor Maagd, want dan komt al snel het gevoel dat je niet goed genoeg bent, maar de boog kan niet altijd gespannen zijn.

Richt je op de mooie energie van Neptunus die je uitnodigt om met meer romantiek en fantasie naar de relatie met je partner te kijken. Ook als je single bent, kan het goed zijn om te dromen over een toekomstige partner. Wat verwacht je van hem of haar, wat vind je belangrijk qua karaktereigenschappen, uiterlijk. Eerst is er de wens, daarna kan de manifestatie plaatsvinden. Misschien kun je er ook concrete stappen aan verbinden, met een ritueel of een cursus…

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou