Ram, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

Ram, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Ram, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Ram, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

November is de maand waarin we vieren dat de zielen van mensen die we verloren hebben in een of andere vorm bij ons zijn. De planten trekken zich terug in de donkere aarde en ook wij komen tot rust en inkeer. Neptunus en Pluto verenigen hun magie om ons te inspireren.

Maandhoroscoop november 2023: Ram

Pluto maakt je bewust van je ware kwaliteiten wat betreft werk. Nog één keer laat hij je dit jaar merken hoe jouw ‘beste’ weg eruitziet en waar die naartoe gaat. Dus houd je oren en ogen wijd open, zodat je de tekens hoort en de symbolen ziet die jou de goede kant op leiden. Neptunus zegt: zoek het niet op het materiële vlak maar kijk of er plaatsen zijn waar je dienstbaar kunt zijn aan mensen of dieren in nood. Daar vind je vervulling en bevrediging.

Kun je milder zijn voor jezelf, meer je eigen koers varen en de meningen van anderen achter je laten? In stilte of achter de schermen je werk doen en daar tevreden mee zijn? Het is tijd om de verwachtingen van anderen en die van jezelf los te laten. Om grootsheid te ontdekken in het kleine. De maand november kan een keerpunt betekenen. Misschien houd je eindelijk op met vechten voor erkenning tegen beter weten in. Misschien komt opeens dat mooie toeval op je pad, waardoor alles op zijn plaats valt. En loopt je hoofd soms toch nog over, zoek dan de stilte op. Buiten in de wind en de regen kun je contact maken met het meest wezenlijke deel van jezelf.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou