Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

November is de maand waarin we vieren dat de zielen van mensen die we verloren hebben in een of andere vorm bij ons zijn. De planten trekken zich terug in de donkere aarde en ook wij komen tot rust en inkeer. Neptunus en Pluto verenigen hun magie om ons te inspireren.\

Maandhoroscoop november 2023: Steenbok

Je zou in november afscheid kunnen nemen van een slechte gewoonte waarmee jij je lichaam tekortdoet. Pluto ondersteunt je bij dat proces, door je enerzijds te confronteren met de gevolgen en je anderzijds te inspireren je innerlijke kracht aan te boren. Zie het maar als een grote herfst-schoonmaak, een reiniging die je lichaam voorbereidt op de nieuwe periode die volgend jaar aanbreekt. Dan verhuist Pluto naar Waterman en gunt hij Steenbok voorlopig de tijd om bij te komen en na te genieten van de enorme geestelijke rijkdom die je de afgelopen jaren hebt verworven. Ja, het was soms moeilijk, maar het was het ook waard.

Neptunus brengt je ondertussen op een wonderlijke manier in contact met anderen. Overal waar je komt, ontstaat er een soort magie in de communicatie. Je ontmoet mensen die je jaren niet hebt gezien en met wie je ineens allerlei dingen gemeen hebt. Of je inspireert iemand tot iets groots en geweldigs door een terloopse opmerking. Je kunt zelfs boodschappen van liefde en troost ontvangen van andere wezens dan mensen, te beginnen bij dieren en misschien zelfs, als je daar gevoelig voor bent, van voorouders, bomen, of mensen die niet meer onder ons zijn.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou