Stier, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

Stier, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Stier, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Stier, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

November is de maand waarin we vieren dat de zielen van mensen die we verloren hebben in een of andere vorm bij ons zijn. De planten trekken zich terug in de donkere aarde en ook wij komen tot rust en inkeer. Neptunus en Pluto verenigen hun magie om ons te inspireren.

Maandhoroscoop november 2023: Stier

Je zou deze maand overvallen kunnen worden door het gevoel dat je niet genoeg kennis hebt, niet genoeg weet. Dat er nog zoveel te leren valt en dat je daarin tekortschiet. Je zou tot de kern van een bepaald onderwerp willen komen, een waarheid ontdekken die voor anderen verborgen blijft. Vraag je af of dit verlangen voortkomt uit de wens beter te zijn dan anderen of uit de wens om echt iets bij te dragen aan de vooruitgang, de groei van dit kennisgebied. Als je intenties oprecht zijn, kun je een belangrijke bijdrage leveren.

De ervaringen die november verder voor je uit de hoge hoed tovert zijn vooral spiritueel. Je kunt worstelen met de grote levensvragen. Waarom ben ik op aarde? Je kunt een gevoel van zwaarte of zinloosheid ervaren. Zoek daar niet te veel achter, je laat je waarschijnlijk meeslepen door de sfeer buiten. En die is donker en grijs. Daar valt gelukkig iets aan te doen: kaarsen en haardvuur kunnen nu je stemming redden. Denk niet dat het niet zo eenvoudig zou kunnen zijn. Soms is het dat wel. Richt je aandacht op een van je verborgen talenten, of dat nu creatief of sociaal is. Er zit iets verstopt in jouw persoonlijke schatkist waar je veel te weinig mee doet.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou