Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

November is de maand waarin we vieren dat de zielen van mensen die we verloren hebben in een of andere vorm bij ons zijn. De planten trekken zich terug in de donkere aarde en ook wij komen tot rust en inkeer. Neptunus en Pluto verenigen hun magie om ons te inspireren.

Maandhoroscoop november 2023: Tweelingen

Het doet wonderen om in november wat vaker in dialoog te gaan met je Higher Power. Die heeft nog wat goede input voor jou. Zo houd je hersenschimmen en twijfel aan jezelf buiten de deur. Het kan voelen alsof er her en der nog wat losse eindjes zijn. Je kunt een gevoel van urgentie ervaren, alsof dit je laatste kans is om het allemaal af te ronden voor de grote ommezwaai in de richting van het onbekende. Dat is Pluto, die bijna van teken gaat veranderen en die ons laat voelen dat de sfeer binnenkort gaat omslaan. Luister naar dit gevoel, maar krijg er geen stress van.

Misschien is het wel goed om toe te geven dat je niet altijd alles hoeft af te maken, dat het ook goed kan zijn om halverwege te stoppen omdat het er gewoon niet inzit. Dat is geen falen, maar gezond verstand. En het geeft een opgeruimd gevoel. Dan kan die zware, stormachtige sfeer omslaan in een aangename, gezellige herfstdag.

Het kan zijn dat je wat zoekende bent wat betreft je werk of carrière. Dat is Neptunus die zorgt voor een groot verlangen zonder duidelijke contouren. Vertrouw erop dat verderop in 2024 uit de mist een helder toekomstsilhouet opdoemt.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou